joi, 26 mai 2011

Comorile pamantului nr. 36 - albitul

Revista "Comorile pamantului" vine, impreuna cu nr. 36, cu un frumos esantion de albit.

4 comentarii:

  1. Adrian, sper sa te razgandesti si sa continui colectia. Esantionul de albit a fost cred la majoritatea revistelor de marimi acceptabile. Frumos si al tau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu din pacate (sau din fericire) mai am o pasiune alaturi de Comorile Pamantului si anume ceasurile iar pe http://www.colectieceas.blogspot.com si daca-ti place colectia mea poti comenta fara teama !!!

    MULTUMESC FRUMOS !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Tudorita! As mai vrea sa continui colectia, dar mama nu ma lasa... In plus, voi va achizitionati revista personal, iar eu nu... Voi aveti esantioane frumoase si corespunzatoare celor de pe revista, iar eu am esantioane urate... Deci, dupa 5 nr., pa pa revista.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare sincer rau de nemultumirea din sufletul tau. Sunt sigura ca nu a fost o intamplare faptul ca ti-ai dorit sa faci aceasta colectie de minerale. Poate cand vei fi mare si vei decide tu ceea ce-ti doresti o sa continui de unde ai ramas, in pasiunea pentru minerale. Mineralele nu sunt niste lucruri perisabile, vor trai atata timp cat tu le vei pastra. Succes in tot ceea ce-ti doresti si te asteptam in blogurile noastre, cu siguranta se vor gasi cativa care vor duce colectia asta la final!!! Mult bine Adrian!

    RăspundețiȘtergere